ДО ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗАКОНОДАВСТВА, ЯКЕ ВИЗНАЧАЄ ПРАВОВІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ ЕКСПЕРТНО-КРИМІНАЛІСТИЧНИХ УСТАНОВ МВС УКРАЇНИ - Заяць, Роман Ярославович (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2018)
У статті, на основі аналізу наукових поглядів вчених, надано характеристику законодавства, яке визначає правові засади організації діяльності науково-дослідних експертно-криміналістичних установ МВС України. Наголошено, що стан правового регулювання організації діяльності науково-дослідних експертно-криміналістичних установ МВС України можна оцінити неоднозначно. Окреслено позитивні і негативні аспекти законодавства, що визначає правові засади діяльності вказаних установ.