ОКРЕМІ АСПЕКТИ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ СФЕРИ ТУРИЗМУ - Чорненький, Василь Володимирович (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2018)
Стаття присвячена дослідженню стану адміністративно-правового регулювання сфери туризму, яка в умовах сьогодення відіграє вагоме значення для підвищення рівня мобільності та зайнятості населення України, сприяє стабільному зростанню її економіки, раціональному використанню об’єктів культурної та природної спадщини.