ЗАСОБИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРИНЦИПУ ВІДКРИТОСТІ ТА ПРОЗОРОСТІ ПРИ НАДАННІ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ПІДРОЗДІЛАМИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - Семерей, Богдан Володимирович (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2017)
У статті проаналізовано норми, що встановлюють визначення сутності та ознак адміністративних послуг, розглянути такі наукові підходи й нормативно-правові акти, які розкривають категорію ««адміністративні послуги», засоби реалізації принципу відкритості та прозорості при наданні адміністративних послуг підрозділами Національної поліції України. Акцентувано увагу на тому, що в науці адміністративного права питання щодо дослідження категорії «адміністративні послуги, які надаються органами поліції», не вивчалося, немає також і єдиного підходу щодо визначення безпосередньо поняття ««адміністративні послуги, які надаються органами поліції».