ЩОДО ПИТАННЯ КОНСТРУЮВАННЯ САНКЦІЇ ЗА ПРОПАГАНДУ ВІЙНИ (СТ. 436 КК УКРАЇНИ) - Пекар, П.В. (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2017)
Стаття присвячена аналізу сучасних наукових тенденцій в питаннях побудови санкції кримінально - правової норми, а також на підставі дослідження її механізму визначено необхідність приведення у відповідність з відповідним принципами санкції ст. 436 КК України.