ДО ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОКУРАТУРИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Данильченко, Юрій Броніславович (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2017)
У статті окреслено шляхи підвищення ефективності роботи прокуратури Харківської області, та впровадження передових методів протидії організованій злочинності, наведено приклади окремих злочинів, що вчинені організованими злочинними групами.