СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЯК ОБ’ЄКТУ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ - Боднар, Сергій Вікторович (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2017)
У статті, спираючись на аналіз наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства, запропоновано авторське визначення вищої освіти в Україні. Розкрито специфіку нормативно-правового регулювання та державної політики у сфері вищої освіти в нашій державі. Виокремлено ключові елементи, які характеризують вищу освіту як об’єкт адміністративно-правового регулювання.