КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА У СФЕРІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Боднар, Сергій Вікторович (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2018)
У статті, спираючись на аналіз наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства, аргументовано, що критерії оцінювання, як власне і весь механізм його здійснення, орієнтовані на з’ясування чи моніторинг економічної ефективності та (або) фінансової доцільності державноприватного партнерства. Втім, окрім фінансових критеріїв необхідно розробити і затвердити критерії: а) оцінки освітньої якості державно-приватного партнерства б) оцінки впливу державноприватного партнерства на кадровий потенціал національної економіки; в) оцінки впливу державно-приватного партнерства на нау ковий і педагогічний потенціал вищої освіти.