МЕТОДОЛОГІЯ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПЛАНУВАННЯ РОЗСЛІДУВАННЯ КРИМІНАЛЬНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ - Татарин, Назарій Миколайович (SUPREMAȚIA DREPTULUI, 2019)
У статті підкреслено, що, враховуючи прикладний характер криміналістичних знань, нагальною й актуальною є проблематика оптимізації досудового розслідування кримінальних правопорушень, зокрема, шляхом його впорядкування та належного планування. З цієї ціллю слід здійснити концептуальний аналіз організації та планування розслідування кримінальних правопорушень. Аргументовано, щоб такий аналіз був повним потрібно правильно обрати методологію відповідного наукового дослідження.