РЕФОРМУВАННЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, ЯК ВИКЛИК ЧАСУ - БАНДУРКА, Олександр Маркович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
В статті розглядаються окремі заходи протидії злочинності, причини і умови злочинності, як соціальні явища різного характеру, підкреслюється необхідність реформування кримінальної юстиції як один із головних напрямків посилення протидії злочинності.