ДОТРИМАННЯ МЕЖ ДОПУСТИМОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВІДКРИТОСТІ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ - Піляй, Іван Володимирович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
У статті автором досліджено правове регулювання меж інформаційної відкритості в органах прокуратури. Автор запропонував зміст правового феномену ««обмеження інформаційної відкритості» та розкрив основні його складові: мета, пропорційність, обґрунтування, визначеність критеріїв виключно законом. З-поміж іншого, автором піддано правовому аналізу регламентацію обмежень інформаційної відкритості, які діють по відношенню до органів прокуратури у зв’язку із реалізацією останніми своїх повноважень та функцій, і виокремлено наступні сфери поширення інформаційних обмежень: кримінальний процес та сфера поза межами кримінального процесу.