ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ ПРИНЦИПІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - Буга, Леся Василівна (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
У статті, на основі аналізу наукових поглядів вчених, досліджено теоретичні підходи щодо визначення таких понять, як ««принцип» та «принципи права». Надано авторське визначення поняття ««принципів забезпечення інформаційної безпеки в Збройних силах України». Здійснено класифікацію таких принципів та поділено їх на дві основні групи: загальноправові та спеціальні. Наголошено на необхідності закріплення принципів забезпечення інформаційної безпеки в Збройних силах України на законодавчому рівні.