РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ РЕЦИДИВНОЇ ЗЛОЧИННОСТІ В ПРИЧОРНОМОРСЬКОМУ РЕГІОНІ УКРАЇНИ - Бурдега, Ростислав Володимирович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
У статті представлені результати кримінологічного дослідження рецидивної злочинності в Причорноморських регіонах України. Обґрунтовується рецидивна злочинність у Причорноморських регіонах України,дається аналіз кількісних та якісних показників рецидивної злочинності в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях; виявлення статистичних даних, характерних для існування рецидивної злочинності на цих територіях; визначення їх схожостей та відмінностей; вивчення характерних для цих регіонів територіальних особливостей рецидивної злочинності.