КАТАЛОГІЗАЦІЯ ПРАВ ЛЮДИНИ ЗАЛЕЖНО ВІД ПОВНОВАЖЕНЬ ОРГАНІВ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ НА РІВНІ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - Пянковський, Вадим Володимирович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
У статті автор здійснив каталогізацію прав людини залежно від повноважень органів місцевої влади на рівні територіальних громад та проаналізував основні групи прав людини, забезпечення яких здійснюється на рівні територіальних громад. У статті зроблені висновки, спрямовані на удосконалення законодавства в частині повноважень органів місцевої влади щодо забезпечення прав людини.