ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ ТА МІСЦЕ У НЬОМУ НОРМ АДМІНІСТРАТИВНОГО ПРАВА - Буга, Леся Василівна (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
У статті, на основі аналізу норм чинного законодавства розглянуто правове регулювання забезпечення інформаційної безпеки в збройних силах України та визначено місце у ньому норм адміністративного права. Наголошено на фрагментарності правового регулювання питання забезпечення інформаційної безпеки в Збройних силах України. Встановлено, що норми адміністративного права регулюють найбільшу кількість правовідносин у досліджуваній сфері, та дозволять організувати належну (необхідну) поведінку уповноважених суб’єктів.