СПОСІБ УЧИНЕННЯ КРАДІЖОК В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ ЯК ФАКУЛЬТАТИВНА ОЗНАКА ОБ’ЄКТИВНОЇ СТОРОНИ СКЛАДУ ЗЛОЧИНУ - Лютий, В.В. (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
В статті розглядаються основні способи вчинення крадіжок в сільській місцевості. Автор звертає увагу на особистісні властивості злочинців та на предмет злочинного посягання в сільській місцевості, які обумовлюють способи приховання злочину та розпорядження викраденим майном. Автор також розглядає знаряддя і засоби вчинення крадіжки в сільській місцевості.