ХАРАКТЕРИСТИКА ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ ГАЛУЗЗЮ ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Щокін, Ростислав Георгійович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
В статті розкрито зміст поняття публічне адміністрування галуззю освіти, з’ясовано його елементи. Зроблено висновок, що публічне адміністрування галуззю освіти - це регламентована нормами адміністративного права діяльність публічної адміністрації щодо впорядкування правових відносин, пов’язаних з процесом засвоєння (оволодіння) знаннями, уміннями та навичками з метою набуття встановлених державою освітніх рівнів.