ДОКТРИНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНСТИТУТУ НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ - Корнієнко, Михайло Васильович, Тертишник Володимир Митрофанович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
У статті розкриваються проблеми юридичної визначеності та процесуальної форми негласних слідчих (розшукових) дій в кримінальному процесі України, оптимізації доказового права та інституту негласних слідчих (розшукових) дій крізь призму гармонізації приватних і публічних інтересів, пропонуються концептуальні моделі юридичної форми окремих негласних слідчих (роз-шукових) дій.