СИСТЕМА СУБ’ЄКТІВ КОНТРОЛЮ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ СУДОВО-ЕКСПЕРТНИХ УСТАНОВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО СТАТУСУ - Рувін, Олександр Григорович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
У статті, спираючись на аналіз наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства України визначено та охарактеризовано поняття суб’єкту контролю за діяльністю судово-експертних установ. Наведено перелік органів державної влади, які складають систему суб’єктів контролю за діяльністю судово-експертних установ. Висвітлено ключові особливості адміністративно-правового статусу останніх, а також наведено їх класифікацію.