АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ СТАТУС ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ - Банах, Сергій Володимирович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
Встановлено, що в межах законодавства України відсутнє тлумачення категорії «адміністративно-правовий статус» загалом і в контексті діяльності державних службовців в органах прокуратури зокрема. Виявлені тенденції у системі елементів адміністративно-правового статусу державних службовців прокуратури. Здійснено аналіз елементів адміністративно-правового статусу державних службовців в органах прокуратури та запропонована їх структурна характеристика. Привернуто увагу до необхідності підвищення якості управлінської культури, а також алгоритмізації професійної поведінки працівників прокуратури у певних ситуаціях.