ЗАВДАННЯ ТА ФУНКЦІЇ СУДОВО-ЕКСПЕРТНИХ УСТАНОВ ТА ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ЯК СУБ’ЄКТІВ ВЗАЄМОДІЇ - Полянський, Антон Олександрович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2017)
У статті проаналізовано підходи науковців до визначення завдань правоохоронної системи та правоохоронних органів в цілому. Звертається увага на завдання, що покладаються на систему судово-експертних установ нашої держави. Сформовано науковий підхід до змісту та переліку завдань правоохоронних органів та судово-експертних установ як суб’єктів взаємодії. Розглядаються загальні підходи до змісту та значення категорії функція. Аналізуються функції судово-експертних установ та правоохоронних органів. Наводиться перелік функцій судово-експертних установ та правоохоронних органів як суб’єктів взаємодії.