ОКРЕМІ ПИТАННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ЗА ПРОПАГАНДУ ВІЙНИ - Пекар, Павло Васильович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2017)
Стаття присвячена питанням відповідальності юридичних осіб за вчинення її уповноваженою особою від імені та в її інтересах злочину передбаченого ст. 436 КК України. Розглядаються заходи кримінально -правового впливу межі та порядок їх застосування.