ПРОЦЕСУАЛЬНА МЕТА СЛІДЧОГО ТА ПРОБЛЕМИ СТРОКІВ ДАВНОСТІ В ЗУПИНЕНОМУ КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - Плукар, Володимир Володимирович, Маліцька Наталія Володимирівна (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2017)
У статті розглядається та формується процесуальна мета діяльності слідчого у зупиненому кримінальному провадженні, при цьому детально аналізуються заходи, що здійснює слідчий у відповідності до підстав, з приводу яких кримінальне провадження зупиняється. Розглядається проблематика спливу строків давності при зупиненні кримінального провадження.