КОНСТИТУЦІЙНИЙ ПРОЦЕС В УКРАЇНІ: У ПОШУКАХ ПОЛІТИЧНОГО І ПРАВОВОГО КОМПРОМІСУ - ТОМЕНКО, Микола Володимирович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
В статті проаналізовано концепцію «трьох легітимацію» Конституції. Ця концепція полягає в тому, що для успішного утвердження конституції чи конституційних змін, процес внесення змін повинен отримати легітимацію в трьох сферах: правовій, політичній і соціальній.
Keywords: конституціоналізм; конституційний процес; політичний ризик; політичний компроміс; політична кон’юнктура