ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ІСТОРИКО - ПРАВОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО МОВИ В УКРАЇНІ - КОЗЬМУК, Богдан Петрович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
У статті розглянуто джерельну базу з метою проведення комплексного дослідження історії законодавства про мови в Україні, що допомогло розкрити повноту та складність всього історичного процесу, його масштабність.
Keywords: законодавство про мови; держава; право; політична боротьба; державотворча функція; статус мови; компетенція права; історико-правова основа.