МІНІМІЗАЦІЯ КОРУПЦІЙНИХ РИЗИКІВ ПІД ЧАС ПРОХОДЖЕННЯ СЛУЖБИ В ОРГАНАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ - Шатрава, Сергій Олександрович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
У статті наголошується на існуванні ризиків, що впливають на ефективність діяльності органів поліції, а саме, кадровий ризик, оскільки він безпосередньо пов’язаний з особовим складом органу поліції. Доведено, що управління кадровими ризиками - це складний процес, оскільки не всі кадрові ризики можна ідентифікувати й оцінити, багато з них мають вірогідницький характер. Виокремлено та досліджено основні корупційні ризики під час проходження служби в органах Національної поліції. Запропоновано шляхи щодо мінімізації (усунення) потенційних корупційних ризиків під час проходження служби в органах Національної поліції.
Keywords: органи Національної поліції; корупція; корупційні ризики; корупціогенний фактор; кадрове забезпечення; проходження служби; мінімізація корупційних ризиків.