ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ СУБ'ЄКТИВНОЇ СТОРОНИ «ПРОПАГАНДИ ВІЙНИ» - Пекар, Павло Васильович; Андріанова, Тетяна Юріївна (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
Стаття присвячена питанням визначення суб’єктивної сторони злочину передбаченого ст. 436 КК України «Пропаганда війни». Досліджуються її конститутивні ознаки та визначено їх вплив на кваліфікацію та призначення покарання.
Keywords: пропаганда війни; суб’єктивна сторона складу злочину