МОДЕЛИ СОЗДАНИЯ АГРОХОЛДИНГА СРАВНИТЕЛЬНО-ПРАВОВОЙ АСПЕКТ - Дударенко, Виктор Валерьевич (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
У статті «Моделі створення агрохолдингів за національним та зарубіжним законодавством» розкрито способи створення агрохолдингу за допомогою різних правових механізмів. Автором проаналізовано особливості моделей створення агрохолдингів та здійснено їх компаративний аналіз.
Keywords: аграрний холдинг; агрокомплекс; законодавство; аграрні правовідносини; законодавче регулювання