ДОКТРИНА ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ: ЗАВДАННЯ, ПРИНЦИПИ РЕАЛІЗАЦІЇ - Коминар, Назар Михайлович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2018)
В статті досліджено завдання та принципи реалізації Доктрини інформаційної безпеки України. Вказано, що як інструмент державного впливу на процеси в сфері забезпечення інформаційної безпеки слід більш активно використовувати взаємодію суб’єктів забезпечення інформаційної безпеки, що становить відкриту систему дворівневої конструкції з централізовано-сегментарним поділом владної компетенції між її основними елементами -суб’єктами забезпечення інформаційної безпеки, визначених Доктриною інформаційної безпеки України.
Keywords: інформація; інформаційна безпека; Доктрина інформаційної безпеки; суб’єкти забезпечення інформаційної безпеки