ВПЛИВ СУЧАСНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ПРАВОВУ СВІДОМІСТЬ НАСЕЛЕННЯ - Пампура, Максим Валерійович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
Розкрито сутність та зміст поняття «правова свідомість». Досліджено характер впливу сучасних трансформаційних процесів на розвиток правової свідомості у посттоталітарному суспільстві. Проаналізовано особливості стану правової свідомості населення на сучасному етапі процесів глобалізації, демократизації та модернізації українського суспільства.
Keywords: правова свідомість; трансформація; трансформаційні процеси; посттоталітарний розвиток; глобалізація; демократизація; модернізація