ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ТА КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ ЯК ІНСТРУМЕНТ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ - Кроленко, Дмитро Юрійович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2016)
В статті розглядаються основні засади державної регіональної політики, визначаються регіональні програми соціально-економічно розвитку як один з провідних інструментів реалізації державної регіональної політики, характеризується порядок розробки програм обласних рад, характеризується структура, основні принципи та задачі та механізми реалізації та контролю за виконанням програми.
Keywords: регіональна політика; програма; обласна державна адміністрація; обласна рада; розробка; структура; виконавці; контроль.