СОДЕРЖАНИЕ ФИНАНСОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ ПРОФИЛАКТИЧЕСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ НАЦИОНАЛЬНОЙ ПОЛИЦИИ УКРАИНЫ - Фелик, Василь Іванович (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2017)
Стаття присвячена визначенню змісту фінансового забезпечення профілактичної діяльності Національної поліції. Визначено поняття фінансового забезпечення профілактичної діяльності поліції; охарактеризовано зміст фінансового забезпечення профілактичної діяльності Національної поліції; проведено аналіз структурних елементів фінансового забезпечення та зроблено висновок щодо змін, які відбулися в цій сфері.
Keywords: Національна поліція; профілактика; діяльність; фінансове забезпечення