АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ БОРОТЬБИ З ДОМАШНІМ НАСИЛЬСТВОМ У СПОЛУЧЕНИХ ШТАТАХ АМЕРИКИ - Джужа, Анастасія Олександрівна (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2017)
Розкрито основні методи виявлення та профілактики домашнього насильства на прикладі досвіду США. Розглянуто поняття домашнього насильства, його прояви, поведінку особи, яка вчиняє злочин. Проаналізовано поняття жертви злочину та питання протидії насильству в сім’ї.
Keywords: домашнє насильство; особа злочинця; жертва; насильство в сім’ї; фізичне насильство; психологічний вплив