УНІФІКАЦІЯ ТА ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ ФОРМИ: СИНЕРГЕТИЧНИЙ ПІДХІД - Тетерятник, Ганна Костянтинівна (ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА, 2017)
Стаття присвячена дослідженню уніфікації та диференціації процесуальної форми у кримінальному провадженні з точки зору синергетичного підходу. Досліджені такі властивості системи кримінального процесу та їх вираження в уніфікації та диференціації, як синергетичність, емерджентність та мультипликативність. Визначено, що диференціація системи відбувається при проходженні точок біфуркації.
Keywords: уніфікація; диференціація; синергетика; емерджентність; мультипликативність; синергетичність; біфуркація